Pluggvecka

Den här veckan har varit hektiskt och mycket stressig. Jag är verkligen inte bra på att plugga men vad gör man? Måste ju klara alla kurser annars blir jag ju ingen undersköterska.. Bara denna vecka har jag gjort 2 stora uppsatser och ett slutprov i sjukvårdskursen. Fick reda på att jag har klarat både provet och en av uppgifterna med ett VG! Det var bättre än vad jag trodde;) Nu ikväll har jag gjort den sista uppsatsen så nu är den också inlämnad. Hoppas jag klarar den med!
Om jag klarade den så är jag klar med denna kurs nu :))

Imorgon fyller min allra bästa vän i hela världen år! Grattis till dig!!!!!! ^^
Imorgon ska jag och systra mi få vara modeller för en dag, det ska bli spännande:) Jag är annars van att stå bakom linsen, så det blir en ny upplevelse att få se fotografering ur ett annat perspektiv.
Imorgon ska jag även på information om socialpsykiatri-kursen som jag ska läsa på distans. Blir nog ingen rolig kurs, men det är bara att bita ihop;)

På lördag ska jag och 3 vänner gå på kvällsmässa med lovsång, det ser jag fram emot! Alltid roligt att gå på det med sina vänner:) Efter det ska min bästa vän följa med mig hem och stanna till söndag:) Skojjit!!

Och nu, ja vad gör jag nu?? Håller på att somna rakt i datorn... Så nu får det bli duschen och sen i säng... Åh just det!! Hundarna ska ut först med ja.. Men sen blir det minsann sängen och sen duschen, eller tvärtom... ;) Äh, nu vet jag inte vad jag skriver så det är likabra jag säger:

GOD NATT alla underbara människor därute!!

Kramizzarrr <3 <3 <3