Inför Englandsresan

Hej alla glada! Tänkte berätta lite om förberedelsedagarna inför Englandsresan.

Lördagen den 21 juli åkte jag och vännerna från "Skruv" i Vetlanda till Borlänge. Det var en resa som tog ca 6 timmar med flera tågbyte. När vi väl kom fram till Borlänge blev vi hämtade på tågstationen och fick skjuts till Kvarnsveden där vi skulle vara 21 juli - 25 juli.

Första dagen hade vi lite lära-känna-lekar och hade det allmänt trevligt. Vi sjöng lite lovsånger och pratade om vad vi skulle göra de kommande dagarna.
Resten av dagarna övande vi på 3 olika draman; "Sin-chair", "Me-Me-Me" och "Bring me to life". Första dramat utspelade sig runt en stol som symboliserade människans synder. Om man rörde vid stolen blev man fast där tills prästen läste ur bibeln.
Andra dramat, "Me-Me-Me" handlade om själviskhet och hur det kan skada människors relationer till varandra.
Det tredje dramat, "Bring Me To Life" handlade om hur Gud skapade världen, alla djur, växter och människan. Människan skapades och fick en fri vilja, att välja det goda eller det onda. Detta drama är gjort efter berättelsen om Eva och Adam i Edens lustgård. Ett mycket fint drama med ett känslomässigt slut där Jesus ger Eva och Adam förlåtelse.

Vi övade även in en rolig dans till en lika rolig låt. "I love Jesus, I love Jesus, yes I do, Yes I do". Denna låt ska vi dansa till på gatorna i England, ska bli spännande:)

Sista dagen ägnade vi oss åt att packa inför resan till England, där jag för övrigt befinner mig nu. Men mer om detta i ett senare inlägg, annars blir detta Way too long;)

Bye bye!