Hej då, 2012!

Tänkte göra en liten tillbakablick över mitt 2012. Ska bara försöka komma ihåg allt jag gjort under året ;)

Första halvan av året ägnade jag åt att plugga några kurser utöver min undersköterskeutbildning; Funktionshinder/utvecklingsstörning, lindrande vård, alternativ medicin samt biologi a. Är väldigt glad att jag valde att gå kursen funktionshinder eftersom jag genom min praktikplats har kommit ut i arbetslivet på det sätt att jag jobbar som timvikarie. Alltid något :) jag jobbar än så länge på två olika dagcenter för personer med funktionsnedsättningar. Det är ett väldigt roligt och givande yrke!

I somras jobbade jag som sommarvikarie på ett av dessa dagcenter. Det var mycket trevligt. Jag var också iväg till England ett par veckor under sommaren, en resa som inte blev som vi först hade tänkt oss. Vi skulle vara volontärer vid OS i London men det blev istället att vi fick rensa upp en helt igenvuxen trädgård flera timmars resa ifrån London, i ett litet samhälle vid namn Widnes. Nåja, kanske borde kalla det för stad då lilla Vetlanda är bra mycket mindre än Widnes;) Men vi fick ju också besöka både Manchester och Liverpool, inte helt fel det heller:) För er som är intresserade av att läsa mer om resan så finns det ett inlägg om det här på bloggen, men det kanske inte är så lätt att hitta ;)
Strax efter att jag kommit hem till Sverige igen så fick jag en förfrågan om att jobba som vikarie en månad till EFTER sommarvikariatet. Och det tackar man ju liksom inte nej till! ;)

I början av oktober reste jag, min pappa, min lillebror och min vän Jimmy till Mallorca. Vi skulle vara där i en vecka och bara ha det härligt:) detta blev en oförglömlig och bra resa som jag gärna skulle vilja göra om. Men jag har inget emot att åka till ett annat land då, jag älskar att besöka nya ställen :)

I november och december har det inte hänt nåt särskilt. Fyllde 22år i november (wohoo, eller nåt i den stilen). I december har det ju varit lucia, jul och nyår. Så det har varit ganska lugnt nu ett tag.

Som ni förstår så har det ju ändå hänt en hel del i mitt liv under år 2012. Inför 2013 har jag gett mig själv en massa nyårslöften som jag tänker hålla för mig själv :) sägs ju att det ger otur att avslöja sina löften ;)

Vill önska mina vänner ett riktigt gott nytt år! :)